Ejen Hartanah Bangi

Ejen Hartanah Bangi

Ejen Hartanah Bangi

Terima kasih kerana sudi melayari web hartanah CEOhartanah iaitu Ejen Hartanah di kawasan Bangi untuk mencari info berkenaan hartanah.

Saya Nazri Rubaee, Ejen Hartanah di bawah Agensi Firdaus & Associates Property Professionals bersedia membantu urusan hartanah anda.

Kawasan tumpuan utama utama saya ialah Bangi, Bandar Baru Bangi, Kajang, Semenyih, Salak Tinggi, Dengkil, Putrajaya, Cyberjaya, Seri Kembangan, Serdang, Puchong, Nilai, Senawang, Seremban dan lain-lain kawasan yang berdekatan.

Servis Saya

  1. Khidmat nasihat hartanah: Memberi panduan kepada pemilik hartanah berkaitan nilai pasaran hartanah mereka (market value) serta prosedur jual beli hartanah.
  2. Khidmat peguam dan pembiayaan perumahan: Khidmat peguam yang berpengalaman dalam urusan jual beli hartanah, panduan berkaitan pemilihan produk pembiayaan perumahan, proses dan dokumen untuk memohon pembiayaan perumahan.

Medium Pemasaran

Kenapa ramai yang memilih ejen hartanah? Kerana servis ejen hartanah sangat luas dan cepat dalam urusan pemasaran. Ada tiga (3) jenis medium pemasaran yang kami lakukan:

  1. Offline: Banner, flyer, surat khabar, majalah dan sebagainya.
  2. Online: CEOhartanah.com, iPropertyTheEdgePropertyMudah.my, PropertyGuru, Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp dan sebagainya.
  3. Jaringan ejen hartanah: Mempunyai jaringan ejen hartanah yang luas seluruh negara melalui sistem Co-Agency (CoA)

Apa Beza dengan Jual Sendiri Tanpa Melalui Ejen Hartanah?

Menjual rumah bukan hanya semudah iklan di Mudah.my. Ada banyak faktor untuk menjayakan jual beli rumah.

Seorang ejen hartanah bukan hanya membuat marketing tetapi banyak proses yang dilakukan. Yang paling penting, ejen akan membuat market analysis. Penting ke market analysis? Ya, sangat penting kerana ia menunjukkan keupayaan sesuatu hartanah itu dapat dijual pada harga dan masa yang betul.

Yang kedua urusan melalui ejen hartanah berdaftar adalah selamat kerana melalui agensi hartanah yang berdaftar bawah LPPEH. Tambahan pula banyak urusan yang dilakukan oleh ejen hartanah. Dari A hingga Z. Dari mula hasrat owner untuk menjual rumah sehingga rumah itu berjaya dipindah milik. Itulah tugasan yang dilakukan oleh ejen hartanah untuk anda.

Maklumat yang diperlukan

  1. Sekiranya ingin JUAL hartanah: Maklumat berkaitan hartanah seperti alamat, luas (land area/built up), jenis, pegangan (freehold/leasehold) dan harga untuk dijual atau terus berjumpa untuk berbincang.
  2. Sekiranya ingin BELI hartanah: lokasi hartanah, bajet, jenis hartanah dan maklumat berkaitan pendapatan.

Pertanyaan dan Temujanji

Nazri Rubaee

Firdaus & Associates Property Professionals

Whatsapp: 016-3621515

Email: nazri.fapp@gmail.com

Website: CEOhartanah.com

Leave a Comment

CommentLuv badge