10 Panduan Mudah Membeli Rumah Lelong

Panduan Membeli Rumah Lelong

10 Panduan Mudah Membeli Rumah Lelong

Tak semua proses beli rumah tu sama. Semua bergantung kat jenis pasaran rumah yang kita nak beli tu. Kalau beli dalam pasaran subsale (rumah second hand), lain caranya. Sama jugak kalau nak beli rumah under construction dan lelong. Hari ni, Abam Nas nak share pasal pasaran rumah lelong. Ilmu ni memang bagus untuk yang belum ada pengalaman dalam membeli rumah lelong. Jom tengok perkongsian daripada Tuan Azizul Azli Ahmad ni.

Read more10 Panduan Mudah Membeli Rumah Lelong