Townhouse Taman Tropika 2 Bandar Baru Bangi untuk Dijual

Townhouse Taman Tropika 2 Bandar Baru Bangi

Townhouse Taman Tropika 2, Bandar Baru Bangi untuk Dijual.

Kalau korang berhajat nak tinggal di kawasan yang aman dan damai, Bandar Baru Bangi adalah jawapannya. Bandar Baru Bangi adalah kawasan yang tidak sibuk dan majoriti penduduknya adalah terdiri daripada orang melayu. Kawasan ini jauh dari hiruk pikuk bandar Kuala Lumpur.

Kebanyakan orang yang bekerja di Kuala Lumpur suka tinggal di pinggir-pinggir bandar kerana inginkan kedamaian selepas seharian penat mengharungi kota metropolitan. Antara kawasan pilihan mereka ialah Bandar Baru Bangi.

Townhouse Taman Tropika 2 Bandar Baru Bangi

Abam Nas nak share rumah untuk dijual di Bangi yang boleh dikira best untuk korang. Unit ni berupa 3 Storey Townhouse dan terletak berhampiran dengan KTM UKM Bangi. Sesuai sangat bagi korang yang baru mendirikan rumah tangga. Ingat, rumah pertama bukanlah rumah idaman. Bagi Abam Nas kalau diberi pilihan antara apartment dan Townhouse dengan harga macam ni, Abam Nas akan pilih townhouse ni.

 

Built up unit ini ialah 836 sq. ft. Unit ini mempunyai 3 bilik dan 2 bilik air. Korang juga akan dapat 1 car park. Untuk makluman kawasan Taman Tropika 2 Bandar Baru Bangi ini berpagar dan mempunyai sistem sekuriti 24 jam dan kawasan yang low density.

Townhouse Taman Tropika 2 Bandar Baru Bangi

Kawasan ni jugak berhampiran dengan pusat pengajian tinggi seperti UKM, GMI dan Kolej Polytech MARA. Hypermarket macam Kipmall dan Econsave pun dekat je. Nak ke MRT Kajang pun dekat sangat. Kalau korang minat fesyen-fesyen muslimah ni sesuai sangat la sebab ada Bangi Sentral dan Bangi Gateway tau.

Kawasan ini juga dekat dengan Plus Highway (Exit UKM Bangi) dan Silk Highway. Harga yang diminta untuk unit ini hanyalah RM315K je tau. Apa lagi jom grab sekarang sebelum orang lain sambar. Kalau korang minat unit ni cepat-cepat wasap Abam Nas.

 

Untuk detail gambar korang boleh tengok page Listing Hartanah ye.

 

 

Nas Rubaee

Firdaus & Associates Property Professionals

Whatsapp: 016-3621515

Email: nazri.fapp@gmail.com

Leave a Comment

CommentLuv badge